Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Dă sens evenimentului tău!

Indiferent că îți planifici nunta, botezul, un eveniment Corporate sau orice alt eveniment important pentru tine, cu siguranță îți dorești să fie memorabil. Poți face asta și prin intermediul florilor, care pot “vorbi” în mesajele pe care vrei să le transmiți. Împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru florile de care ai nevoie la evenimentul tău..

Nunta ta

Vrei ca în ziua nunții buchetul tău să exprime Bucurie? Sau poate vrei să pui în el Speranță?

În funcție de personalitatea mirilor, de valorile lor și de ceea ce vor să pună ca mesaje în evenimentul care îi va uni pe viață, vom alege împreună florile care să vă ajute să aveți o zi de neuitat.

Botezul tău

La botez îți dorești ca lumânarea și aranjamentele să fie o întruchipare pentru puritate și promisiune pentru viitor? Vom găsi împreună cea mai jucăușă variantă pentru botezul tău. 

Colțul Foto cu Sens

Dacă vrei ca invitații să aibă super amintiri de la evenimentul tău, închiriază Colțul Foto cu Sens, pentru fotografii de poveste.

Colțul conține o structură de lemn alb, o ramă foto decorată cu aranjament din flori conservate, sfere de sticlă cu aranjamente din flori conservate și cuvinte care se pot personaliza în funcție de preferințe.

Corporate

Oferim aranjamente pentru evenimente Corporate, abonamente lunare avantajoase, dar și tablouri și aranjamente din licheni stabilizați și flori conservate pentru recepții și birouri.

Cere o ofertă pentru evenimentul tău