Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Coaching Floral

Coaching și Dezvoltare Personală prin Flori

Metodă unică creată și dezvoltată de mine, prin care îmi propun să îmbin consilierea 1 la 1 cu designul floral.

Prin aranjarea florilor și discuții despre provocarea ta, te însoțesc  să  descoperi semnificația florilor și culorilor, astfel încât să te simți din nou plină de speranță, încrezătoare și puternică.

Flori cu Sens Ioana Marinescu Coaching Floral

Cum se desfășoară o ședință?

 

Înaintea ședinței, te voi ruga să alegi câteva flori reprezentative pentru tine în acel moment și să le achiziționezi și să ai și un vas în care să lucrezi. Aceste detalii le vom stabili împreună. Te îndemn să îți dai timp și răbdare să  alegi florile și să fii atentă la ceea ce simți.

Vom începe sesiunea cu o scurtă meditație, apoi vom alege subiectul discuției – o problemă care te frământă, un subiect pe care dorești să îl dezvoltăm, la care ai nevoie de claritate. În timp ce vorbim, ca în cazul unei ședințe clasice, tu vei aranja florile, în funcție de cum simți. În timpul ședinței, îți voi da câteva clarificări asupra semnificației florilor și culorilor alese și le vom corela cu provocarea sau dilema ta, iar tu vei găsi, ghidată de mine, desigur, răspunsurile și următorii pași pentru rezolvare.

La final, vom face o meditație cu ochii deschiși, centrată pe aranjamentul pe care l-ai realizat.

Ședințele se pot desfășura online sau fizic și există și varianta fără flori fizice, în care folosim carduri cu mesaje și semnificații ale florilor.

BONUS

La finalul ședințelor îți voi împărtăși câteva ponturi despre aranjarea florilor.

Ce spun clientele

Am intalnit-o pe Ioana cand eram intr-o stare cumplita, nu mai gaseam puterea de a merge mai departe, imi doream sa adorm si sa nu ma mai trezesc, ma sufocam. Ioana m-a invatat cum sa imi recăpătat viata, sa ma iubesc pe mine, sa înțeleg ca doar de mine depinde sa fiu fericita, ca oricând pot sa ma ridic si sa o iau de la capat, sa devin independenta si ca viata poate fi frumoasa chiar daca esti singur."

M.B.

Ioana este cea mai faină combinație între terapeut și prietenă, știință și experiență personală. M-au ajutat exemple, creativitatea și veselia prin care reușește să înflorească fiecare discuție. Iar cea mai recentă idee a ei, meditații și terapie prin flori sunt senzaționale.

Ruxandra

Multumesc mult, draga Ioana! Mi-am dorit mult sa ne jucam de-a Florile si Viata impreuna si a iesit perfect. M-ai ghidat prin propria-mi 'gradina de flori' pe care o credeam invadata de haos si buruieni si mi-ai aratat ce frumuseti ma asteapta acolo. Un concept nou si unic pe care va invit sa-l explorati. Pasi inainte prin coaching si flori!

Mihaela Varro