Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Consiliere dupa Divort cu Ioana Marinescu

Consiliere după Divorț

Consiliere 1 la 1

În cadrul ședințelor 1 la 1, desfășurate online sau fizic, te ajut să pornești de la o anumită provocare pe care o ai în viața ta sau o arie pe care vrei să o dezvolți și te ghidez, prin întrebări, să obții mai multă claritate și să descoperi soluțiile potrivite pentru tine.

Consiliere dupa Divort cu Ioana Marinescu

Cum se desfășoară ședințele?

 

În lucrul 1 la 1 îmbin tehnici de consiliere și Coaching cu elemente de comunicare non-violentă.

Dacă dorești, cu acordul tău, putem folosi la una dintre ședințe, metoda terapeutică Călătoria, concepută de Brandon Bays, metodă în care am urmat un curs intensiv.

De ce eu?

Propriul meu divorț m-a făcut să realizez o schimbare la 180 de grade în modul în care percepeam viața, lumea, pe mine ca mamă, dar și în raport cu ceilalți. Am trecut prin numeroase etape – de la negare, furie, negociere, depresie – etapele “clasice” ale revenirii după divorț și am ajuns ușor ușor la acceptare.

Am realizat că există viață după divorț și am început să o construiesc, bucată cu bucată. Mi-am dat seama că pot da mai departe din experiența mea și că îi pot ajuta și pe alții să înțeleagă ce se întâmplă cu ei în această perioadă extrem de provocatoare, să își regăsească puterea interioară și, într-un final, să își recapete bucuria de a trăi.

Sunt asistent în cadrul grupului de suport după divorț Divorce Journey, condus de Gabriela Saulea, unde asist și consiliez persoanele au trecut, trec sau se pregătesc să treacă prin experiența divorțului

Ce spun clienții

Am intalnit-o pe Ioana cand eram intr-o stare cumplita, nu mai gaseam puterea de a merge mai departe, imi doream sa adorm si sa nu ma mai trezesc, ma sufocam. Ioana m-a invatat cum sa imi recăpătat viata, sa ma iubesc pe mine, sa înțeleg ca doar de mine depinde sa fiu fericita, ca oricând pot sa ma ridic si sa o iau de la capat, sa devin independenta si ca viata poate fi frumoasa chiar daca esti singur."

M.B.

Ioana este cea mai faină combinație între terapeut și prietenă, știință și experiență personală. M-au ajutat exemple, creativitatea și veselia prin care reușește să înflorească fiecare discuție. Iar cea mai recentă idee a ei, meditații și terapie prin flori sunt senzaționale.

Ruxandra

Multumesc mult, draga Ioana! Mi-am dorit mult sa ne jucam de-a Florile si Viata impreuna si a iesit perfect. M-ai ghidat prin propria-mi 'gradina de flori' pe care o credeam invadata de haos si buruieni si mi-ai aratat ce frumuseti ma asteapta acolo. Un concept nou si unic pe care va invit sa-l explorati. Pasi inainte prin coaching si flori!

Mihaela Varro